P-kullen

Canine For Use Jägermeister
HD: A
ED: ua (0)
DM: Fri

MH: Ja
Utställd: BIR, Cert

Brindle Athena
HD A
ED: ua (0)
Rygg: Ua
DM: Fri 

MH: Ja
BH

Födda: 2020-02-04
7 hanar & 1 tik

loading...

Valpar födda
Brindle Athena är konstaterad dräktig med Canine For Use Jägermeister.
Vi har stora förhoppningar om denna kombination och förväntar oss sociala hundar med mycket stor kamplust och arbetskapacitet.


Athena är en väldigt lättsam hund i vardagen, men kraftfull och intensiv i träning. Hon har gjort BH-prov och tränas mot IGP. I skyddet har hon en härlig attityd i bevakningar och väldigt fina angrepp. I lydnaden har hon ett härligt engagemang och kan jobba väldigt länge utan att tappa intensitet. Spårar gör hon gärna och bra med god intensitet och noggrannhet. Som resten av sina syskon är hon väldigt social och det går enkelt att ha med henne i alla möjliga sammanhang. Hon får ofta vara demonstrationshund när matte undervisar i djursjukvård och låter villigt elever öva på att utföra olika undersökningar och vårdmoment. Hon kommer ur en kull där samtliga individer är fria på leder och presterar bra inom olika sporter (IGP, Mondioring, Nosework mm). Två systrar är även tjänstehundar (polis, väktare).

Vi har sedan tidigare en kull med 2 valpar efter Athena (far är Dark Side des Fonds de Gueule). Dessa är nu 9 månader och väldigt trevliga och lovande hundar med bra kamplust och stor samarbetsvilja.

Denna gång har vi valt att använda Canine For Use Jägermeister ”Jäger”. Det är en hane som vi följt sedan unga år och som kommer ur linjer vi har god kännedom om.
Jäger är en fantastiskt fin hund som tränas mot IGP. Han är mycket social, miljöstark, har enorm kamplust, fina driftväxlingar och uppvisar mycket god koncentration och intensitet i allt nosarbete.
Liksom Athena har han mycket stort intresse för mat vilket är väldigt tacksamt i all träning.
Samtidigt som han är högtempererad och driftstark i träning har han förmåga att slappna av inomhus. Han kommer ur en friröntgad kull där individerna över lag uppvisat sällsynt goda arbetsegenskaper i form av stor social kamplust, stort föremålsintresse, fina bett, god koncentrationsförmåga och fantastik kapacitet i spårarbete.
 
Både hans far (Canine for Use Iro) och farfar (Mac Khalahann’s Hjax) har genomfört L-test med fina resultat och bedömdes lämpliga att prövas för allt polisiärt arbete.
Modern Mac Khalahann’s Imprezzive ”Impa” bedömdes godkänd att prövas som polisiär sökhund och samtliga av hennes syskon används som tjänstehundar utomlands.

Kombinationen Athena x Jäger speglar till stor del linjerna i vår lyckade M-kull där vi parade Jägers mor Impa med Athenas bror Brindle Aslan.

Vi förväntar oss att kommande kull blir sociala hundar som kan leverera det lilla extra i arbete.
Båda är DM fria.

Välkomna att kontakta oss vid intresse. Det går också utmärkt att få träffa Athena och hennes tidigare son Odin (i Östersund) och Jäger (i Sollefteå) för att själv se hur de är som individer i vardag och träning.
Vi söker även fodervärd till både hane och tik ur denna kombination.

/Jenny (070-6568270) och Patrik (070-3269562)
nordbergsht@gmail.com

jepax prio

HD: A
ED: UA (0)
DM Fri (0/0)

MH: Ja

Avlivad pga problembeteenden.

JEpax Prox

HD: C (C+B)
ED: UA (0)
DM Fri (0/0)

MH:

Meriter:
GK L-test,  
NDD-hund (narkotikasökhund)

Bor i Örebro med sin förare.
Tränas mot tjänst (väktare)
 

Jepax Pajaz

HD: A
ED: UA (0)
DM Fri (0/0)

MH: Ja

Meriter: GK L-test,
GK väktarhund 

Bor hos med sin förare (väktare) i Jönköping.
 

Jepax Pascha

HD: A
ED: UA (0)
DM Fri (0/0)

MH: Ja

Meriter: 
Apellklass spår 218p (uppflytt)
Startklass lydnad 183,5p (uppflytt)

Bor i Göteborg
Tränas i lydnad och bruks.

JEpax Pim

HD: A
ED: UA (0)
DM Fri (0/0)

MH: Ja 

Meriter:
Tjänstehund (patrull)
SPH1 SPH2

Köpt av polisen inriktning specialsök
 

jepax pacco

HD: B (A+B)
ED: UA (0)
DM Fri (0/0)

MH: Ja
Bor i Östersund

jepax phil.

HD: B
ED: UA (0)
DM Fri (0/0)

MH: Ja
Meriter: GK L-test, LD startklass, SPH 1, GK väktarhund 

Bor i Uppsala
Tränas mot tjänst.
 

jepax privah

HD: A 
ED: UA (0)
DM Fri (0/0)

MH: Ja
Meriter: Tjänstehund (patrull)

Bor i Östersund