N-kullen

United Dutch Gordon
HD: A
ED: ua(0)
DM:fri

IPO/BHPI, IPOI, IPOII, LD STARTKLASS Mac Khalahann's Imprezzive

HD: A
ED: Ua (0)
DM:fri

Ägare: Jenny Höglund /canine  for use

2018-11-24
Föddes 6 valpar
3 hanar & 3 tikarSTAMTAVLA

Vi har fått chansen att leasa in Mac Khalahann’s Imprezzive ”Impa” av kennel Canine for Use ännu en gång. Den möjligheten vill vi förstås absolut ta, eftersom vi är så fantastiskt nöjda med den förra kullen så här långt. Valparna efter Impa och Aslan är mycket sociala och obrydda hundar med bra nerver, fina bett, bra kamplust och fantastiska små näsor.
Denna gång har vi valt att använda United Dutch Gordon, en ung hane som används som militär tjänstehund i Italienska Armen och även är under utbildning för att användas som polishund. Han är en mycket stark hund med väldigt stor arbetslust och som även klarar att arbeta i mycket tuff miljö. På ”fritiden” tränas han mot IPO. Han har fulla, fasta bett och är såklart väldigt belastningsbar. Även om det är en väldigt resursstark hund som inte backar om det gäller, så är han samtidigt en mycket social hund som gärna umgås med folk och lever inomhus med andra hundar. Han är även en snygg kille och utställd med Excellent, CACIB och BIR. Hälsomässigt ser det också toppen ut då han har HD A, ED 0 och är gentestad fri för DM (N/N). Han kommer dessutom ur en kull med bra hundar över lag, både vad det gäller hälsa (samtliga syskon är friska och friröntgade på höfter och armbågar) och mentalitet (en syster är till exempel nyligen parad utifrån ett mål att få fram tjänstehundar).
Impa själv är en social, stark och stabil tik. Hon har ett fint bett, är mycket belastningsbar och är obrydd i alla miljöer. Impa har även ett mycket fint nosarbete i både spår och sök och hon har genomfört polisens L-test för sökhund med godkänt resultat och fin kritik. Impa är röntgad med HD A & ED 0, och är gentestad fri för DM (N/N). Hon tränas i spår, sök, lydnad och skydd och har meriterna IPO2, BSL3 & FH1. 
 

jepax nixa

Hd: A
Ed: Ua (0)
DM Fri (0/0)

MH: Ja

Bor i  Lidköping
Tränas mot IGP

jepax nora

Hd: B
Ed: Ua (0)
DM Fri (0/0)

MH:

Export till Estland
Tränas mot räddning och har redan flera fina resultat inom sporten.

Jepax nerra

Tyvärr finns inte Nerra med oss längre då hon genom maximal otur omkom i en olycka ❤ Nerra, som även vår fodertik, verkade vara en väldigt trevlig och lovande tik, så det är tråkigt på alla tänkbara sätt att hon omkom knappt 8 månader gammal. 
 

jepax nikko

Hd:A
Ed:Ua (0)
DM Fri (0/0)

MH: Ja

Bor hos oss.
Tränas mot IGP

Meriter:
Utställning: BIR,HP, BIS-2 valp
IGP: Godkänt BH/VT, IGP1, IGP2, IGP3 (2 cert)

jepax norton

Hd: E
Ed: UA (0)
DM Fri (0/0)

MH:

Bor i Ö-vik

jepax nitro

Hd: A
Ed: Ua(0)
DM Fri (0/0)

MH:Ja

Avlivad pga problembeteenden.

loading...