Mac Khalahann's PHOEBE är dräktig med Jepax Odin. Leveransklara 5:e Juli

Mac Khalahann's Phoebe och Jepax Odin

Vi är så glada att Phoebe dräktig och att vår fina Jepax Odin ska få bli pappa. Detta blir också en riktigt spännande kombination! Båda föräldrarna är utmärkta arbetshundar med jättefina bett så vi förväntar oss riktigt roliga arbetshundar med det lilla extra även för skyddsarbete för den som så önskar. Båda hundarna bor i jämtland och finns att träffa här. Odin är kraftfull och intensiv i arbete, lite av en handganat på planen, men samtidigt så otroligt snäll och trevlig i vardagslivet. På WDSF - VM i april förra året, vann han klass 1 och blev utsedd till "helpers choice" i sin klass. Phoebe är ett härligt litet yrväder när det händer saker man har bra avreaktioner och en otrolig av-knapp inomhus. Hon har superfina bett, är otroligt belastningsbar i sin kamp, är knäpptyst i lydnaden och har en riktigt fin spårnäsa.

Leverans i slutet av juni.

Är du intresserad av valp eller har frågor? Hör av er till oss på nordbergsht@gmail.com eller skicka meddelande. (Vi använder inte instagram så hör av er via andra kanaler:))

Viktigast är att ni som är intresserade av valp har en gedigen kunskap i att hantera driftstarka hundar och kan erbjuda ett bra hem med kärlek, regler och rejält med arbete.
 

OBS att vi eventuellt söker "halvfodervärd" till både hane eller tik ur denna kombination. Hör av er vid intresse!

Dulcia of Dark Doom är dräktig med Holland vato loco van le dobry
Leverans i början av Juni

Dulcia of Dark Doom x Holland Vato Loco van le Dobry

Vi är så glada att kunna meddela att det har fötts 2 valpar, tik och hane. Detta blir en riktigt spännande kombination! Båda föräldrarna är socialt självsäkra, framåt och välfungerande i alla sammanhang, samtidigt som de är utmärkta arbetshundar med jättefina bett. Dulcia bor i jämtland så henne känner vi väl och Vato Loco (Crocco) blev vi så förtjusta i när vi såg honom på WDSF - VM i april förra året. En fantastisk hund som förutom att välförtjänt bli “helpers choice” i skyddet, verkligen imponerade i hur han löste spåret under extremt dåliga förhållanden och tog hem silver på tävlingen totalt sett.

Leverans 7 juni.

Är du intresserad av valp eller har frågor? Hör av er till oss på nordbergsht@gmail.com eller skicka meddelande. (Vi använder inte instagram så hör av er via andra kanaler:))

OBS att vi inte ännu har placerat ut hanen som kom i denna kull. Vi kan tänka oss att sätta ut honom på "halvfoder" till rätt person. Vi söker även en lämplig halvfodervärd till hane ur denna kull. Hör av dig om du har ambitioner inom IGP eller svensksskydd och intresse av att förvalta denna goding