Valpar väntas i Juni

Vi kan stolt presentera vår kommande kull! 

Cerys z Kimovy smečky är konstaterad dräktig med Mack vom Ebelsberg

Cerys “Sera” är en mycket trevlig och balanserad tik vilket inte minst syns på hennes fina MH (se SKK hunddata). Sera bor i en barnfamilj och är fantastiskt fin mot barnen i familjen och kan följa med i alla miljöer, samtidigt som hon har oändligt mycket driv i arbete. Hon har mest jobbats i bruks (framför allt sök) och lydnad med sin förare, men vi har såklart utvärderat henne även i andra bitar och kan konstatera att hon spårar intensivt och fokuserat, samt visar väldigt fina egenskaper för skyddsarbete med fina bett och driftväxlingar. Som tidigare nämnts är hon fin att ha med i olika miljöer och har huvudet med sig i alla situationer.

Vår import Mack är en rejäl hane med KNPV-linjer som är tävlad i ringsport (MR 2) innan vi köpte honom. Macks pappa Devil är en mycket stark polishund som lämnat många fina tjänstehundar efter sig. Bland hans syskon, där samtliga som röntgats är fria på leder, återfinns både sporthundar och tjänstehundar (polis) utomlands. Det vi uppskattar med Mack är att han är en otroligt resursstark hund med väldigt hög bytesdrift och fina bett, samtidigt som han är är en väldigt social och stabil i vardagslivet. 


Vi förväntar oss att kombinationen Cerys x Mack kommer ge sociala valpar med goda nerver och fina arbetsegenskaper för sport och tjänst. 

OBS! Vi säljer endast dessa valpar till personer som avser att jobba/träna hunden med fokus på sport eller tjänst och som dessutom har erfarenhet av brukshundar. 

Kontakta oss gärna via mejl nordbergsht@gmail.com vid intresse
/Jenny och Patrik