o-kullen

Dark Side des Fonds de Gueule
HD: A
ED: Ua 

Är tävlad i Ringsport (fransk ring 2, frankrike) 
Är terapihund

Brindle Athena
HD A
ED: ua   
Rygg: Ua
DM-fri 

MH: Ja
BH

Födda: 13-03-2019
1 hane & 1 tik

STAMTAVLA

loading...


Brindle Athena är en ung tik med mkt fina arbetsegenskaper som kommer ur en väldigt bra kull. Alla syskon i kullen är friröntgade på höfter och armbågar och tränas/tävlas i olika grenar. Brodern Aslan (tävlas redan i IPO3) är far till vår M-kull som vi är väldigt, väldigt nöjda med. Två systrar har gjort L-test med fint resultat, den ena är på väg att köras upp mot väktartjänst och den andra utbildas till polisär patrullhund.
Athena själv är en väldigt lättsam och följsam hund i vardagen, men kraftfull och intensiv i träning. Hon har gjort BH-prov och tränas mot IPO. I skyddet har hon väldigt fina angrepp, fint bett och en härlig attityd i bevakningar. I lydnaden har hon ett härligt driv och hon kan jobba väldigt länge utan att tappa engagemang. Spårar gör hon gärna och bra, med fin intensitet och noggrannhet. Som resten av sina syskon är hon väldigt social och trevlig och det går enkelt att ha med henne i alla möjliga sammanhang.
Athena har parats med Dark Side des fonds de Gueule. Dark Side är en social och fantastiskt stabil hane med fint bett och en enorm kamplust. Han är en genomtrevlig trevlig hund som i vardagen umgås med både barn och andra hundar (inklusive hanar) utan problem. Han har visat sig nedärva den sociala och balanserade sidan till sina avkommor utan att tumma på arbetslusten. Även gällande hälsostatus ser det väldigt bra ut där samtliga avkommor som röntgats har HD A, ED 0 precis som sin far. Dark Side är tävlad i ringsport (Fransk Ring 2, Mondio) och är dessutom terapihund.
Vi förväntar oss sociala och samarbetsvilliga hundar med mycket kamplust och hög arbetskapacitet!

jepax ounix

HD: A
ED: Ua (0)
DM Fri (0/0)
Har tandförluster (saknar några främre kindtänder).

MH:Ja

Bor i Tranås
Tränas mot bruks spår, IGP

Jepax odin

HD: A
ED: Ua (0)
DM Fri (0/0)

MH: Ja

Bor i Aspås-Böle (Jämtland )
Tränas mot IGP

Mertier:
Utställning: BIR -valp m HP
Godkänt BH/VT
IGP 1 (77p 93p 95p)
IGP 2 ( 72p 75 p 79p )

Kullar: T-kullen och en kull i Finland